الجمعة، 27 أغسطس 2010

طريقة عمل طاجن البامية المسبكة بالدمعة الصلصة ،اكلات مصريه طريقة عمل طاجن البامية المسبكة بالدمعةالصلصة ،اكلات مصريه
طريقة عمل طاجن البامية المسبكة بالدمعة الصلصة ،اكلات مصريه طريقة عمل طاجن البامية المسبكة بالدمعةالصلصة ،اكلات مصريهالبامية:
اولا بامية بالصلصة معروفة طبعا "تسبيكة اللى هى بصل محمر مضاف له طماطم معصورة وبعدين تترك على النار حتى تتسبك ثم نضع فيها البامية وافضل طعم ليها لما بتتزود لحمة ضانى وشوربة ضانى وتتحط فى طاجن فخار وتغطى وشها بورقة فويل وسيبيها تستوى فى الفرن براحتها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق